On-line Special Offers         Day SPA         SPA Suite         SPA Gift Card         SPA Younique Card        News & Events         HOTEL Cocor
    wellness oasis
services
Cascada de apa pentru regiunea cervicala
Un splendid jet de apa confera un masaj benefic regiunii cervicale si a umerilor. Se recomanda pentru relaxarea musculaturii contractate datorate pozitiei incorecte sau stresului si ca pregatire a corpului inaintea intrarii in Saunele Thermarium.

Jacuzzi
In vecinatatea piscinei se afla un Jacuzzi unde va puteti relaxa si bucura de placerea masajului cu jeturi de apa. Aceasta experienta hidroterapeutica ajuta la stimularea circulatiei si combaterea durerilor musculare.

Piscina
Principalul element de atractie al COCOR SPA este piscina interioara, luminata discret, cu apa incalzita si imbogatita cu saruri si minerale. Dimensiunile acesteia 12m x 6m x 1,5m, apa de un albastru intens precum si terasa expusa razelor soarelui creaza decorul perfect pentru relaxare.

Inot impotriva curentului
Pentru persoane dinamice, care prefera sa arda calorii prin activitati fizice si sa acumuleze energie noua, am creat un curent de apa care curge intocmai ca un rau.   
ispa COCOR SPA HOTEL 4* © 2009
Neptun-Olimp, Constanta, Romania; Phone +4 0241 49 14 42; E-mail:
info@cocorspa.ro