SPA Menu (RO/EN/FR)         Day SPA         SPA Suite         SPA Gift Card         SPA Younique Card        News & Events         HOTEL Cocor
    wellness oasis

Spa Suite este un mic colt de rai, un SPA in miniatura unde va puteti bucura de propriul sanctuar de relaxare beneficiind totodata de un program personalizat. Oricine poate deveni dependent de starea de bine creata, de rasfatul intr-o atmosfera privata. Suita SPA cuprinde o cabina cu aburi, hidromasaj cu cromoterapie, zona de relaxare, colt pentru masaj in tandem precum si dusuri emotionale. Toate va stau la dispozitie pentru o zi de relaxare exact pe gustul dumneavoastra. Conceptul unic al acestui SPA SUITE se bazeaza pe respectul pentru intimitatea si timpul oaspetilor nostri.

 

Polynesia Sensorial Spa  110 min 290 Lei/pers

Pătrunde în inima oceanului şi împrospătează-ţi toate simţurile ! Acest ritual spa este inspirat din ritualurile străvechi de înfrumuseţare polineziene şi te poartă într-o călătorie senzorială pe parcursul căreia te însoţesc arome de vanilie, parfum floral Monoi şi ingrediente marine.
Duş Emoţional Hidromasaj aromat cu mandarina şi muşeţel
Exfoliere cu un amestec exotic de sare marină, fibre de nucă de cocos, nisip alb tahitian şi Algo-Monoi™  pentru un efect de netezire a pielii
Masajul Mahana, în care mişcări ritmice Lomi Lomi se contopesc cu acţiunea saculeţilor cu nisip cald pentru a tonifia şi relaxa musculatura
Ulei de Polinezia pentru nota finală care aduce cu sine atât hidratarea cât şi strălucirea   şi parfumează delicat, dezvăluind adevărata frumuseţe a pielii.

 

Marrakesh Touch   110 min 290 Lei/pers

Cocor SPA te invită să descoperi secretele frumuseţii din cele mai vechi timpuri. Acest ritual de purificare al pielii şi de hidratare intensă inspirat din cultura orientală presupune:
Ȋmprospătarea întregului corp cu apa de flori de portocal, pentru a induce starea de relaxare;
Duş Emoţional şi Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale
Peeling cu sare de alaun, miere şi ingrediente orientale
Mască cu argilă albă şi miere, urmată de o împachetare
Masaj cu unt de Shea

 

Honey Moon    150 min 310 Lei/pers

Ritual de întâmpinare şi vin spumant
Mini-Hammam, Duşuri Emoţionale şi Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale
Gomaj Tunisian
Sensorial Candle Massage

 

Cocor Spa Luxury for 2      150 min 430 Lei/pers

Ritual de întâmpinare şi vin spumant
Mini-Hammam, Duşuri Emoţionale şi Hidromasaj cu Uleiuri Esenţiale
Rhythmic Hot Stone Massage 
Facial Treatment: Collagen Marine/ Ocean Men Treatment

 

Harmony 120 min  220 Lei/pers

Pentru cei care doresc să petreacă în doi momente de relaxare şi rasfaţ în atmosfera intima şi caldă a propriului sanctuar, vă oferim experienţa propriului SPA în miniatură – SPA SUITE.
Ritualul include accesul la facilităţile suitei şi un masaj de relaxare la alegere.
   
ispa COCOR SPA HOTEL 4* © 2009
Neptun-Olimp, Constanta, Romania; Phone-Fax +4 0241 49 14 42; E-mail:
info@cocorspa.ro