SPA Menu (RO/EN/FR)         Day SPA         SPA Suite         SPA Gift Card         SPA Younique Card        News & Events         HOTEL Cocor
    wellness oasis

Cocor Clinique este un centru de sanatate inovativ, de elita, dedicat tratamentelor naturale. Echipa noastra de medici experti si terapeuti specializati vor crea impreuna cu dumneavoastra un program personalizat menit sa satisfaca toate asteptarile. Suntem preocupati in a va ajuta sa atingeti starea de sanatate dorita si in a va tine departe de obiceiurile nesanatoase. Puteti combina tratamentul curativ cu oricare dintre ritualurile Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor.

La doar cativa pasi de mare, COCOR SPA ofera oaspetilor sai posibilitatea de a beneficia de tratamente Thalasso prin combinarea diverselor terapii specifice cu activitati ce se desfasoara pe plaja marii cat si cu folosirea namolului sapropelic din apropiere si a sarurilor terapeutice de Bazna.IYASHI DOME                                                        1 sedinta 210 Lei     3 sedinte  540 Lei

Iyashi Dome raspunde aşteptărilor fecaruia de a găsi o modalitate care să activeze slăbirea, regenerarea şi echilibrarea organismului, îmbunătăţind sănătatea acestuia. Este un concept revoluţionar venit din Japonia , având la bază un sistem de infraroşii lungi de origine organică. Câteva şedinţe de Iyashi Dome te pot ajuta să scapi de stres, toxine , oboseală, dureri de cap, piele ternă, pori inchistaţi , metale grele (tehnologia ceramica/titan a Iyashi Dome are proprietatea de a descompune toxinele), celulită si surplus de greutate ( permite eliminarea a cel putin 600kcal). O sesiune Iyashi Dome produce o sudaţie intensa, echivalentă unui efort de 20 km de alergare , fără efecte negative , precum exces de endorfne, dezvoltare de acid lactic , risc cardiac, uzură prematură a corpului.

***

REMISE EN FORME                                                        6 zile 505 Lei     12 zile 900 Lei

Continut: consultatie medicala, 2 terapii/zi 

Program 6 zile: 3x Baie cu Plante si Bule, 2x Hidromasaj cu Uleiuri Esentiale, 2x Dusmasaj Vichy – masaj spate si picioare, 2x Masaj Revigorant / Relaxant 25 min., 3x Hidrokinetoterapie. 

Program 12 zile: 6x Baie cu Plante si Bule, 4x Hidromasaj cu Uleiuri Esentiale, 4x Dusmasaj Vichy – masaj spate si picioare, 4x Masaj Revigorant / Relaxant 25 min., 6x Hidrokinetoterapie. 

Recomandari: acest program este recomandat persoanelor care doresc sa revina la forma maxima psihofizica, prin imbinarea unei vacante relaxante cu o incantatoare stimulare generala a trupului. Contribuie la: revigorare, cresterea fortei musculare si a tolerantei la efort, ameliorarea tulburarilor de somn, profilaxia afectiunilor reumatismale si a durerilor lombare .

***

BALNEOVITALITY                         6 zile 1015 Lei     12 zile 1535 Lei     18 zile 1900 Lei

Continut: consultatie medicala, 4 terapii/zi. 

Programul va fi personalizat la indicatiile medicului si va cuprinde terapii din gama: Baie cu Namol, Impachetare cu Namol, Masaj Terapeutic , Dusmasaj Vichy, Masaj cu Namol, Masaj Subacval, Hidromasaj cu Uleiuri Esentiale, Baie cu Plante si Bule, Hidrokinetoterapie, Kinetoterapie, Electroterapie, Magnetoterapie, Laser

Recomandari: afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, recuperarea sechelelor post chirurgicale si posttraumatice, hernia de disc, afectiuni neurologice centrale si periferice, sterilitatea secundara, tulburari circulatorii periferice, osteoporoza, reducerea hipertensiunii arteriale usoare/medii.

***

SPA RHEUMA                                    5 zile 710 Lei     10 zile 1095 Lei     16 zile 1445 Lei

Continut: consultatie medicala, 3 terapii/zi. 

Programul va fi realizat in functie de nevoile dumneavoastra si de recomandarile medicului si va cuprinde terapii din gama: Baie cu Namol, Impachetare cu Namol, Masaj cu Namol, Baie Salina de Plante cu Bule, Hidromasaj, Masaj Subacval, Masaj Terapeutic, Hidrokinetoterapie, Kinetoterapie, Electroterapie 

Recomandari: pentru toate tipurile de afectiuni asociate sistemului locomotor si osos – reumatism degenerativ (osteoartrita) si pentru bolile reumatice inflamatorii, afectiunile coloanei vertebrale, durerile cervicale si lombare, sciatica.

   
ispa COCOR SPA HOTEL 4* © 2009
Neptun-Olimp, Constanta, Romania; Phone: +40341 112 501; E-mail:
info@cocorspa.ro